Nutriční hodnoty (Bramborový salát s majonézou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 12 123 kJ / 2 897 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,02 g |
| Tuky | 221,48 g |
| – nasycené | 43,06 g |
| – nenasycené | 156,78 g |
| –– mononenasycené | 49,48 g |
| –– polynenasycené | 107,29 g |
| ––– omega 3 | 2,18 g |
| Vláknina | 26,00 g |
| Cholesterol | 1,21 g |
| Sodík | 4,70 g |
| Sůl | 11,13 g |
| Sacharidy | 144,10 g |
| – cukry | 25,44 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g brambor | Brambor zimní | 700 g |
| 250 g 250 g kvalitního měkkého salámu | Měkký salám | 250 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 130 g 130 g kyselých sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | 130 g |
| 50 g 50 g cibule | Cibule čerstvá | 50 g |
| 100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 30 g 30 g sterilovaného zeleného hrášku (bez nálevu) | Hrášek zelený | 30 g |
| 200 g 200 g majonézy | Majonéza | 200 g |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr krystal | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| plnotučná hořčice (podle chuti) | Hořčice plnotučná |