Nutriční hodnoty (Rybí filé po Vídeňsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 045 kJ / 728 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,32 g |
Tuky | 66,10 g |
– nasycené | 35,65 g |
– nenasycené | 28,78 g |
–– mononenasycené | 25,00 g |
–– polynenasycené | 3,78 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 1,60 g |
Cholesterol | 119 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 15,40 g |
– cukry | 15,03 g |
––– laktóza | 8,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 tenké porce rybího filé | Treska filet | |
5 dkg 5 dkg slaniny | Špek | 50 g |
8 dkg 8 dkg sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | 80 g |
máslo | Máslo kravské | |
1,5 dl 1,5 dl kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
5 dkg 5 dkg tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
citron | Citrón čerstvý | |
sůl | Sůl mořská |