Nutriční hodnoty (Rybí filé po Vídeňsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 045 kJ / 728 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,32 g |
| Tuky | 66,10 g |
| – nasycené | 35,65 g |
| – nenasycené | 28,78 g |
| –– mononenasycené | 25,00 g |
| –– polynenasycené | 3,78 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 1,60 g |
| Cholesterol | 119 mg |
| Sodík | 1,70 g |
| Sůl | 4,20 g |
| Sacharidy | 15,40 g |
| – cukry | 15,03 g |
| ––– laktóza | 8,95 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 tenké porce rybího filé | Treska filet | |
| 5 dkg 5 dkg slaniny | Špek | 50 g |
| 8 dkg 8 dkg sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | 80 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| 1,5 dl 1,5 dl kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 5 dkg 5 dkg tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
| citron | Citrón čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská |