Nutriční hodnoty (Candát s okurkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 099 kJ / 502 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 112,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 4,80 g |
| – nasycené | 0,60 g |
| – nenasycené | 3,60 g |
| –– mononenasycené | 2,40 g |
| –– polynenasycené | 1,20 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 210 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 2,40 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g candáta | Candát filet | 600 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| rostlinný olej | Olej řepkový | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
| 2-3 2-3 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| nové koření | Nové koření | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá |