Nutriční hodnoty (Hraběnčiny řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 26 085 kJ / 6 235 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,32 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 65,14 g |
| Tuky | 262,06 g |
| – nasycené | 119,29 g |
| – nenasycené | 121,70 g |
| –– mononenasycené | 67,04 g |
| –– polynenasycené | 54,67 g |
| ––– omega 3 | 8,35 g |
| Vláknina | 41,20 g |
| Cholesterol | 1,36 g |
| Sodík | 425 mg |
| Sůl | 1,15 g |
| Sacharidy | 853,96 g |
| – cukry | 505,60 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450 g 450 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 450 g |
| 200 g 200 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 200 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 200 g 200 g cukru moučka | Cukr bílý | 200 g |
| 4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
| 600 g 600 g jablek | Jablko čerstvé | 600 g |
| 200 g 200 g cukru krystal | Cukr bílý | 200 g |
| 100 g 100 g ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
| 4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
| 50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |