Nutriční hodnoty (Bramboroví utopenci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 843 kJ / 3 548 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,41 g |
| Tuky | 333,32 g |
| – nasycené | 45,58 g |
| – nenasycené | 287,08 g |
| –– mononenasycené | 248,53 g |
| –– polynenasycené | 38,56 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 22,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 58 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 113,31 g |
| – cukry | 11,11 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g malých brambor | Brambor zimní | 600 g |
| 3-4 dcl 3-4 dcl olivového oleje | Olej olivový | 350 ml |
| 1 1 pivní sýr | Pivní sýr | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 lžičky 2 lžičky celého černého pepře | Pepř černý | 10 g |
| 6 snítek 6 snítek tymiánu | Tymián sušený | |
| 1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 8 lístků 8 lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |