Nutriční hodnoty (Švédský jablečný koláč s tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 532 kJ / 2 756 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,16 g |
| Tuky | 94,78 g |
| – nasycené | 56,95 g |
| – nenasycené | 33,63 g |
| –– mononenasycené | 29,40 g |
| –– polynenasycené | 4,23 g |
| ––– omega 3 | 0,54 g |
| Vláknina | 22,90 g |
| Cholesterol | 520 mg |
| Sodík | 171 mg |
| Sůl | 0,31 g |
| Sacharidy | 438,40 g |
| – cukry | 327,70 g |
| ––– laktóza | 5,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 linecké těsto v prášku | Těsto linecké | |
| 1 1 hera | Margarín | |
| 2 lžíce 2 lžíce vlažné vody | Voda | 36 ml |
| 5 5 velkých jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
| 10 dkg 10 dkg cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| hrst hrst nasekaných ořechů | Vlašské ořechy | |
| hrst hrst rozinek namočených v rumu | Rozinky | |
| 1 krabička 1 krabička polotučného tvarohu | Tvaroh polotučný | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 5 dkg 5 dkg cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 10 dkg 10 dkg másla | Máslo kravské | 100 g |
| 10 dkg 10 dkg cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 10 dkg 10 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |