Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švédský jablečný koláč s tvarohem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 532 kJ /
2 756 kcal
Bílkoviny25,94 g
– z toho živočišné bílkoviny12,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,16 g
Tuky94,78 g
– nasycené56,95 g
– nenasycené33,63 g
–– mononenasycené29,40 g
–– polynenasycené4,23 g
––– omega 30,54 g
Vláknina22,90 g
Cholesterol 520 mg
Sodík 171 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy438,40 g
– cukry327,70 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 linecké těsto v prášku Těsto linecké
1 1 hera Margarín
2 lžíce 2 lžíce vlažné vody Voda 36 ml
5 5 velkých jablek Jablko čerstvé 750 g
10 dkg 10 dkg cukru Cukr bílý 100 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
hrst hrst nasekaných ořechů Vlašské ořechy
hrst hrst rozinek namočených v rumu Rozinky
1 krabička 1 krabička polotučného tvarohu Tvaroh polotučný
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
5 dkg 5 dkg cukru Cukr bílý 50 g
1 dl 1 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
10 dkg 10 dkg másla Máslo kravské 100 g
10 dkg 10 dkg cukru Cukr bílý 100 g
10 dkg 10 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.