Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mřížkový jablkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 599 kJ /
3 011 kcal
Bílkoviny67,08 g
– z toho živočišné bílkoviny12,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,32 g
Tuky18,07 g
– nasycené5,31 g
– nenasycené8,14 g
–– mononenasycené3,91 g
–– polynenasycené4,23 g
––– omega 30,31 g
Vláknina41,80 g
Cholesterol 266 mg
Sodík 315 mg
Sůl1,29 g
Sacharidy624,18 g
– cukry184,21 g
––– laktóza5,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
250 g 250 g Hery (i jiného tuku) Margarín 250 g
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
8 lžic 8 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 120 ml
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
2 2 vanilkové pudinkové prášky Puding v prášku
cukr (podle chuti) Cukr bílý
1 1 vejce na potření těsta Vejce slepičí 70 g
tuk na vymazání plechu Margarín
mouka na vysypání Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.