Nutriční hodnoty (Maso s Moravankou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 385 kJ / 92 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,97 g |
| Tuky | 0,42 g |
| – nasycené | 0,12 g |
| – nenasycené | 0,20 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,16 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 6,46 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 17,80 g |
| – cukry | 4,98 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřového masa | Vepřová kýta | |
| 1 sklenice 1 sklenice zeleninové sterilované směsi | ||
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |