Nutriční hodnoty (Guláš uherského grófa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 086 kJ / 1 932 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 158,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 153,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,42 g |
Tuky | 112,59 g |
– nasycené | 60,81 g |
– nenasycené | 48,98 g |
–– mononenasycené | 37,80 g |
–– polynenasycené | 11,18 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 18,40 g |
Cholesterol | 531 mg |
Sodík | 3,04 g |
Sůl | 7,09 g |
Sacharidy | 51,12 g |
– cukry | 30,60 g |
––– laktóza | 7,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hovězího masa | Hovězí kýta | 500 g |
4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
1 nožička 1 nožička čabajky | Klobása | 220 g |
500 ml 500 ml vývaru | Vývar masový | 500 ml |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
nové koření | Nové koření | |
1 špetka 1 špetka tymiánu | Tymián sušený | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |