Nutriční hodnoty (Zapečený chřest se sýrem, vejci a s uzeninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 451 kJ / 825 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 75,94 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 71,04 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,90 g | 
| Tuky | 50,28 g | 
| – nasycené | 21,61 g | 
| – nenasycené | 21,65 g | 
| –– mononenasycené | 17,55 g | 
| –– polynenasycené | 4,10 g | 
| ––– omega 3 | 0,61 g | 
| Vláknina | 10,60 g | 
| Cholesterol | 867 mg | 
| Sodík | 2,10 g | 
| Sůl | 5,18 g | 
| Sacharidy | 14,35 g | 
| – cukry | 3,75 g | 
| ––– laktóza | 2,25 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 250 g 250 g bílého chřestu (silnějšího) | Chřest bílý čerstvý | 250 g | 
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g | 
| 150 150 g slaniny na plátky | Špek | |
| 100 g 100 g krůtí (nebo kuřecí šunky) | ||
| 150 g 150 g uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený | 150 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g | 
| kečup (na ozdobu) | Kečup sladký | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g | 
| petrželka | Petržel nať čerstvá |