Nutriční hodnoty (Klobásový dlabanec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 225 kJ / 2 444 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 137,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,70 g |
Tuky | 164,30 g |
– nasycené | 43,86 g |
– nenasycené | 85,49 g |
–– mononenasycené | 69,54 g |
–– polynenasycené | 15,95 g |
––– omega 3 | 0,87 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 449 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,56 g |
Sacharidy | 74,05 g |
– cukry | 12,15 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého vepřového bůčku | Vepřový bok | 500 g |
200 g 200 g mletého plecka | Vepřová plec | 200 g |
100 g 100 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 100 g |
250 250 g vepřové kýty na kostky | Vepřová kýta | |
2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
150 ml 150 ml mléka na namočení | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
100 ml 100 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
1 lžíce 1 lžíce koření (vaše oblíbené na maso) | Pepř černý | 15 g |
plátky plátky slaniny | Špek |