Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Klobásový dlabanec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 225 kJ /
2 444 kcal
Bílkoviny147,10 g
– z toho živočišné bílkoviny137,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,70 g
Tuky164,30 g
– nasycené43,86 g
– nenasycené85,49 g
–– mononenasycené69,54 g
–– polynenasycené15,95 g
––– omega 30,87 g
Vláknina8,80 g
Cholesterol 449 mg
Sodík 1,17 g
Sůl2,56 g
Sacharidy74,05 g
– cukry12,15 g
––– laktóza7,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého vepřového bůčku Vepřový bok 500 g
200 g 200 g mletého plecka Vepřová plec 200 g
100 g 100 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 100 g
250 250 g vepřové kýty na kostky Vepřová kýta
2 2 rohlíky Rohlík pšeničný bílý 86 g
150 ml 150 ml mléka na namočení Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
100 ml 100 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 100 ml
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
1 lžíce 1 lžíce koření (vaše oblíbené na maso) Pepř černý 15 g
plátky plátky slaniny Špek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.