Nutriční hodnoty (Pidižvíci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 844 kJ / 441 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,18 g |
| Tuky | 15,62 g |
| – nasycené | 3,74 g |
| – nenasycené | 7,30 g |
| –– mononenasycené | 5,65 g |
| –– polynenasycené | 1,65 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 0,75 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 204 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 48,85 g |
| – cukry | 5,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kuřecí prsa (nebo stehna) | Kuře prso | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 dcl 1 dcl piva | Pivo světlé 10ᵒ | 100 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky (nebo polohrubé mouky) | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kari | Kari | |
| polotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| petrželka (čerstvá sekaná či sušená) | Petržel nať čerstvá |