Nutriční hodnoty (Vypečené ondráše)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 718 kJ / 889 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,20 g |
| Tuky | 1,28 g |
| – nasycené | 0,14 g |
| – nenasycené | 0,14 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,14 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 31,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,47 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 183,00 g |
| – cukry | 11,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 10 stroužků 10 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| vajíčko | Vejce slepičí | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| dětská krupička | Krupice pšeničná jemná | |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| hrst hrst sušené majoránky | Majoránka sušená | |
| pečené maso - např. zbytek od oběda | Vepřová plec |