Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrstková houbová polévka s krupičkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie781 kJ /
187 kcal
Bílkoviny4,88 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,88 g
Tuky1,82 g
– nasycené0,12 g
– nenasycené1,56 g
–– mononenasycené0,58 g
–– polynenasycené0,98 g
––– omega 30,01 g
Vláknina10,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 26 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy33,40 g
– cukry10,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 velký brambor Brambor zimní 50 g
hrst hrst hrášku Hrášek zelený
hrst hrst mrkve Mrkev čerstvá
hrst hrst celeru Celer bulva čerstvá
hrst hrst petržele Petržel kořenová čerstvá
hrst hrst zelí Zelí bílé čerstvé
hrst hrst kapusty Kapusta hlávková čerstvá
větší hrst hrst hub (zamražené, nebo sušené) Hřib čerstvý
hrst hrst dětské krupičky Krupice pšeničná jemná
1 lžíce 1 lžíce sušené papriky Paprika červená sušená 10 g
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
granulovaný česnek Česnek sušený
zeleninový bujón Bujón zeleninový
sůl Sůl mořská
pažitka Pažitka čerstvá
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.