Nutriční hodnoty (Vepřové filety s pyré z hlívy ústřičné s kapií)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 4 560 kJ / 1 090 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,47 g |
| Tuky | 54,21 g |
| – nasycené | 10,68 g |
| – nenasycené | 38,76 g |
| –– mononenasycené | 26,95 g |
| –– polynenasycené | 11,81 g |
| ––– omega 3 | 3,08 g |
| Vláknina | 26,94 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 266 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 38,43 g |
| – cukry | 13,47 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřového filetů | Vepřová kýta | 400 g |
| 300 g 300 g hlívy ústřičné (nebo žampionu) | Hlíva ústřičná syrová | 300 g |
| 2 2 červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
| červená sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového olej | Olej řepkový | 33 ml |
| 1 litr 1 litr vývaru (nebo vody s bujonem) | Vývar hovězí | 1000 ml |