Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové filety s pyré z hlívy ústřičné s kapií)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie4 560 kJ /
1 090 kcal
Bílkoviny102,14 g
– z toho živočišné bílkoviny90,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,47 g
Tuky54,21 g
– nasycené10,68 g
– nenasycené38,76 g
–– mononenasycené26,95 g
–– polynenasycené11,81 g
––– omega 33,08 g
Vláknina26,94 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 266 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy38,43 g
– cukry13,47 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřového filetů Vepřová kýta 400 g
300 g 300 g hlívy ústřičné (nebo žampionu) Hlíva ústřičná syrová 300 g
2 2 červené kapie Paprika červená čerstvá
červená sladká paprika Paprika červená sušená
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 30 g
3 lžíce 3 lžíce olivového olej Olej řepkový 33 ml
1 litr 1 litr vývaru (nebo vody s bujonem) Vývar hovězí 1000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.