Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Těstoviny se zelím a masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 049 kJ /
1 207 kcal
Bílkoviny99,13 g
– z toho živočišné bílkoviny70,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,80 g
Tuky18,76 g
– nasycené5,23 g
– nenasycené8,79 g
–– mononenasycené6,86 g
–– polynenasycené1,94 g
––– omega 30,25 g
Vláknina16,94 g
Cholesterol 228 mg
Sodík 419 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy151,88 g
– cukry12,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g vepřové plece Vepřová plec 350 g
450 g 450 g hlávkového zelí (asi 1/2 menší hlávky) Zelí bílé čerstvé 450 g
180 g 180 g těstovin Těstoviny pšeničné 180 g
sádlo nebo olej Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská
kmín mletý Kmín mletý
kmín celý Kmín
trochu trochu octa Ocet lihový
trochu trochu cukru Cukr bílý
1/2 kostky 1/2 kostky bujónu (používám Natur od Vitany) Bujón hovězí 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.