Nutriční hodnoty (Vepřové maso s fazolkami, koriandrem, bazalkou a libečkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 174 kJ / 998 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,17 g |
| Tuky | 86,66 g |
| – nasycené | 41,52 g |
| – nenasycené | 43,80 g |
| –– mononenasycené | 37,15 g |
| –– polynenasycené | 6,65 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 18,16 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,63 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 35,62 g |
| – cukry | 7,23 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balení 1 balení vepřových kostí | Kost vepřová | |
| 250 g 250 g mražených fazolek | Fazolky mražené | 250 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 hrnek 1 hrnek pasírovaná loupaná rajčata | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička koriandru | Koriandr semena | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička bazalky | Bazalka čerstvá | 5 g |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 1 lžička 1 lžička libečku | Libeček čerstvý | 5 g |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |