Nutriční hodnoty (Tvarohová bublanina s rybízem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 861 kJ / 4 030 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 93,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,50 g |
Tuky | 179,74 g |
– nasycené | 53,08 g |
– nenasycené | 111,89 g |
–– mononenasycené | 78,15 g |
–– polynenasycené | 33,74 g |
––– omega 3 | 2,27 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 890 mg |
Sůl | 1,94 g |
Sacharidy | 461,20 g |
– cukry | 202,90 g |
––– laktóza | 22,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g rostlinného tuku (Hera) | Margarín | 200 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
350 g 350 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 350 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
šťáva z citronu | Šťáva z citrónu | |
500 g 500 g ovoce (např. červený a černý rybíz) | Jahody čerstvé | 500 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
strouhanka na vysypání plechu | Strouhanka pšeničná |