Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohová bublanina s rybízem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 861 kJ /
4 030 kcal
Bílkoviny131,62 g
– z toho živočišné bílkoviny93,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,50 g
Tuky179,74 g
– nasycené53,08 g
– nenasycené111,89 g
–– mononenasycené78,15 g
–– polynenasycené33,74 g
––– omega 32,27 g
Vláknina20,50 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 890 mg
Sůl1,94 g
Sacharidy461,20 g
– cukry202,90 g
––– laktóza22,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g rostlinného tuku (Hera) Margarín 200 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
500 g 500 g tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
350 g 350 g krupice Krupice pšeničná hrubá 350 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
šťáva z citronu Šťáva z citrónu
500 g 500 g ovoce (např. červený a černý rybíz) Jahody čerstvé 500 g
tuk na vymazání plechu Margarín
strouhanka na vysypání plechu Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.