Nutriční hodnoty (Tvarohová bublanina s rybízem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 861 kJ / 4 030 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 131,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 93,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,50 g |
| Tuky | 179,74 g |
| – nasycené | 53,08 g |
| – nenasycené | 111,89 g |
| –– mononenasycené | 78,15 g |
| –– polynenasycené | 33,74 g |
| ––– omega 3 | 2,27 g |
| Vláknina | 20,50 g |
| Cholesterol | 1,12 g |
| Sodík | 890 mg |
| Sůl | 1,94 g |
| Sacharidy | 461,20 g |
| – cukry | 202,90 g |
| ––– laktóza | 22,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g rostlinného tuku (Hera) | Margarín | 200 g |
| 150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 350 g 350 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 350 g |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 1 1 citron (kůra i šťáva) | Citrón čerstvý | 90 g |
| 500 g 500 g ovoce (rybíz, jahody) | Jahody čerstvé | 500 g |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| strouhanka na vysypání plechu | Strouhanka pšeničná | |
| cukr na posypání | Cukr bílý |