Nutriční hodnoty (Farmářův eintopf)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 861 kJ / 2 596 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,42 g |
| Tuky | 140,42 g |
| – nasycené | 40,72 g |
| – nenasycené | 96,27 g |
| –– mononenasycené | 33,70 g |
| –– polynenasycené | 62,57 g |
| ––– omega 3 | 1,12 g |
| Vláknina | 31,54 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 33,79 g |
| Sůl | 91,16 g |
| Sacharidy | 268,02 g |
| – cukry | 12,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
| paprika červená | Paprika červená čerstvá | |
| paprika žlutá | Paprika žlutá čerstvá | |
| paprika zelená | Paprika zelená čerstvá | |
| 250 g 250 g mletého masa | Vepřový ořez | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžice 1 lžice oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 l 1 l zeleninového bujónu nebo vývaru | Bujón zeleninový | 1000 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 lžice 1 lžice solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé papriky | Paprika pálivá | 3 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |