Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Farmářův eintopf)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 861 kJ /
2 596 kcal
Bílkoviny50,42 g
– z toho živočišné bílkoviny40,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,42 g
Tuky140,42 g
– nasycené40,72 g
– nenasycené96,27 g
–– mononenasycené33,70 g
–– polynenasycené62,57 g
––– omega 31,12 g
Vláknina31,54 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 33,79 g
Sůl91,16 g
Sacharidy268,02 g
– cukry12,64 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g brambor Brambor zimní 400 g
paprika červená Paprika červená čerstvá
paprika žlutá Paprika žlutá čerstvá
paprika zelená Paprika zelená čerstvá
250 g 250 g mletého masa Vepřový ořez 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžice 1 lžice oleje Olej řepkový 11 ml
1 l 1 l zeleninového bujónu nebo vývaru Bujón zeleninový 1000 g
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžice 1 lžice solamylu Bramborový škrob 15 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé papriky Paprika pálivá 3 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.