Nutriční hodnoty (Farmářův eintopf)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 861 kJ / 2 596 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,42 g |
Tuky | 140,42 g |
– nasycené | 40,72 g |
– nenasycené | 96,27 g |
–– mononenasycené | 33,70 g |
–– polynenasycené | 62,57 g |
––– omega 3 | 1,12 g |
Vláknina | 31,54 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 33,79 g |
Sůl | 91,16 g |
Sacharidy | 268,02 g |
– cukry | 12,64 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
paprika červená | Paprika červená čerstvá | |
paprika žlutá | Paprika žlutá čerstvá | |
paprika zelená | Paprika zelená čerstvá | |
250 g 250 g mletého masa | Vepřový ořez | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžice 1 lžice oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 l 1 l zeleninového bujónu nebo vývaru | Bujón zeleninový | 1000 g |
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžice 1 lžice solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé papriky | Paprika pálivá | 3 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |