Nutriční hodnoty (Bobový hrnec s ačokčou ( s paprikou ))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 754 kJ / 1 614 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,72 g |
Tuky | 86,47 g |
– nasycené | 42,33 g |
– nenasycené | 44,02 g |
–– mononenasycené | 37,00 g |
–– polynenasycené | 7,03 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 48,16 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 129,90 g |
– cukry | 23,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g bobu | ||
200 g 200 g bílých fazolí (lze použít i konzervu) | Fazole bílé | 200 g |
300 g 300 g Ačokči (lze nahradit paprikou) | Ačokča čerstvá | 300 g |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
2 2 špekáčky nebo 1 nožička klobásy | Špekáček | |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce pikantní paprikové pasty | Pasta papriková | |
2 2 hrsti na krátké kousky nalámaných špaget | Špagety pšeničné | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |