Nutriční hodnoty (Avokádový salát s fetou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 351 kJ / 323 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 10,34 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,50 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,84 g | 
| Tuky | 21,06 g | 
| – nasycené | 8,05 g | 
| – nenasycené | 12,50 g | 
| –– mononenasycené | 10,63 g | 
| –– polynenasycené | 1,87 g | 
| ––– omega 3 | 0,10 g | 
| Vláknina | 8,08 g | 
| Cholesterol | 45 mg | 
| Sodík | 1,02 g | 
| Sůl | 2,50 g | 
| Sacharidy | 20,53 g | 
| – cukry | 12,35 g | 
| ––– laktóza | 0,75 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 avokáda | Avokádo čerstvé | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g | 
| 1 1 malá červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g | 
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g | 
| hrst hrst nasekaného čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 15 ml | 
| šťáva z 1/4 šťáva z 1/4 citrónu | Citrón čerstvý | 22.5 g | 
| 50 g 50 g sýru feta | Sýr feta | 50 g |