Nutriční hodnoty (Kuře na bresský způsob (Francie))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 757 kJ / 1 615 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,06 g |
| Tuky | 149,30 g |
| – nasycené | 95,24 g |
| – nenasycené | 49,02 g |
| –– mononenasycené | 44,36 g |
| –– polynenasycené | 4,67 g |
| ––– omega 3 | 0,92 g |
| Vláknina | 28,30 g |
| Cholesterol | 668 mg |
| Sodík | 113 mg |
| Sůl | 0,23 g |
| Sacharidy | 37,75 g |
| – cukry | 18,40 g |
| ––– laktóza | 6,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce kuřecího masa (nejlépe stehen) | Kuře prso | |
| 250 g 250 g čerstvých hříbků nebo mražených hříbků | Hřib čerstvý | 250 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| tymián | Tymián sušený | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |