Nutriční hodnoty (Dort tanga)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 732 kJ / 2 326 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 227,00 g |
| – nasycené | 144,50 g |
| – nenasycené | 76,70 g |
| –– mononenasycené | 71,00 g |
| –– polynenasycené | 5,70 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 638 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 62,00 g |
| – cukry | 62,00 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| (recept na korpus mám od Isahu, dole v poznámce) | ||
| šlehačka | Šlehačka 35% | |
| ztužovač | Ztužovač šlehačky | |
| malé broskve | Dužina broskve čerstvá | |
| 100 g 100 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| marcipán mám od k.radulka, dole v poznámce | Marcipán |