Nutriční hodnoty (Telecí guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 348 kJ / 1 278 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 204,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,46 g |
| Tuky | 35,67 g |
| – nasycené | 14,75 g |
| – nenasycené | 15,25 g |
| –– mononenasycené | 14,18 g |
| –– polynenasycené | 1,07 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 18,48 g |
| Cholesterol | 500 mg |
| Sodík | 885 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 31,50 g |
| – cukry | 13,44 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg telecího krku | Telecí krk | 1000 g |
| 3 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 3 3 čajové lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | |
| 2 2 bobkové listy, hrst majoránky | Majoránka sušená | |
| 6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 1/2 1/2 tuby gulášové pasty | ||
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |