Nutriční hodnoty (Vepřové v zeleninové kapse)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 348 kJ / 322 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 15,40 g |
| – nasycené | 9,08 g |
| – nenasycené | 5,93 g |
| –– mononenasycené | 5,04 g |
| –– polynenasycené | 0,89 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 5,80 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,16 g |
| Sůl | 2,90 g |
| Sacharidy | 18,50 g |
| – cukry | 14,50 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g bravčových rezňov | ||
| 200 g 200 g miešanej zeleniny | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 4 4 lyžice olivového oleja | ||
| 4 4 lyžice mascarpone | Mascarpone | |
| 100 g 100 g smotanového syra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 1/2 1/2 lyžičky vegety | Kořenící směs sypká | |
| 1/2 1/2 lyžičky provensálskeho korenia | ||
| štipka bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 1/4 1/4 balíčka listového cesta | ||
| soľ podľa potreby | Sůl mořská |