Nutriční hodnoty (Vepřové v zeleninové kapse)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 348 kJ / 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 15,40 g |
– nasycené | 9,08 g |
– nenasycené | 5,93 g |
–– mononenasycené | 5,04 g |
–– polynenasycené | 0,89 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,90 g |
Sacharidy | 18,50 g |
– cukry | 14,50 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g bravčových rezňov | ||
200 g 200 g miešanej zeleniny | Mrkev čerstvá | 200 g |
4 4 lyžice olivového oleja | ||
4 4 lyžice mascarpone | Mascarpone | |
100 g 100 g smotanového syra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1/2 1/2 lyžičky vegety | Kořenící směs sypká | |
1/2 1/2 lyžičky provensálskeho korenia | ||
štipka bazalky | Bazalka čerstvá | |
1/4 1/4 balíčka listového cesta | ||
soľ podľa potreby | Sůl mořská |