Nutriční hodnoty (Římovské maso pod sýrovou poklicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 581 kJ / 856 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g |
Tuky | 45,50 g |
– nasycené | 27,17 g |
– nenasycené | 17,12 g |
–– mononenasycené | 15,08 g |
–– polynenasycené | 2,03 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 3,02 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 38,40 g |
– cukry | 32,10 g |
––– laktóza | 19,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky krkovice | Vepřová krkovice | |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
olej | Olej řepkový | |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
vývar z masoxu | Bujón hovězí | |
300 g 300 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 300 g |
1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% |