Nutriční hodnoty (Římovské maso pod sýrovou poklicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 581 kJ / 856 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 67,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g |
| Tuky | 45,50 g |
| – nasycené | 27,17 g |
| – nenasycené | 17,12 g |
| –– mononenasycené | 15,08 g |
| –– polynenasycené | 2,03 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 3,02 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 38,40 g |
| – cukry | 32,10 g |
| ––– laktóza | 19,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky krkovice | Vepřová krkovice | |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| olej | Olej řepkový | |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| vývar z masoxu | Bujón hovězí | |
| 300 g 300 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 300 g |
| 1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% |