Nutriční hodnoty (Bramborovo-žampiónová směs pečená na pánvi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 645 kJ / 871 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,70 g |
Tuky | 1,45 g |
– nasycené | 0,16 g |
– nenasycené | 0,18 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 31,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 74 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 178,65 g |
– cukry | 19,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5 5 čerstvých žampiónů | Žampion čerstvý | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 lžička 1 lžička červené sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky kurkumy | Kurkuma mletá | 2.5 g |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý |