Nutriční hodnoty (Bramborovo-žampiónová směs pečená na pánvi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 645 kJ / 871 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,70 g |
| Tuky | 1,45 g |
| – nasycené | 0,16 g |
| – nenasycené | 0,18 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,10 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 31,92 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 74 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 178,65 g |
| – cukry | 19,18 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 5 5 čerstvých žampiónů | Žampion čerstvý | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 lžička 1 lžička červené sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky kurkumy | Kurkuma mletá | 2.5 g |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| libeček | Libeček čerstvý |