

"Chipsy" z kadeřávku
Suroviny
- Kadeřávek
- olej
- sůl
Postup přípravy receptu
Kadeřávek omyjeme, odtrhneme košťál, rozložíme na plech, pokapeme olejem (měla jsem ochucený s česnekem a chilli) a v troubě vyhřáté na 180°C upečeme dokřupava. Osolíme a podáváme.
Poznámka od kuchařky
Lehká chuťovčička :) Jsem si jistá, že to půjde i z jiné listové zeleniny - mangoldu, hlávkového salátu atd. Na jaře vyzkouším ;-)
Nápad: www.conovehonakopci.cz
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu "Chipsy" z kadeřávku
-
zizala: z kadeřávku sú oveľa chutnejšie
-
tejaja: Tolik jsem ho zase neměla
A mám raději z kadeřávku kousky, na fašírku dělám normální kapustu
-
Z kučeravého kelu si robím fašírky a dám do mrazáku.
-
spagetka:
nemohla... sklidila jsem sice kadeřávek před týdnem, ale máme teplý sklep, začal uvadat, tak jsem ho musela honem zpracovat
Naivně jsem si myslela, že by mohl vydržet dýl...měla jsem ho raději nechat na záhonu, to by vydržel až do jara
-
Sakra a tos nemohla dát tenhle nápad o týden dřív?
No tak holt bráška počká no