Nutriční hodnoty (Kuřecí v župánku se směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 740 kJ / 1 133 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 205,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 202,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,05 g |
| Tuky | 28,48 g |
| – nasycené | 7,40 g |
| – nenasycené | 14,42 g |
| –– mononenasycené | 10,68 g |
| –– polynenasycené | 3,74 g |
| ––– omega 3 | 1,47 g |
| Vláknina | 2,50 g |
| Cholesterol | 481 mg |
| Sodík | 3,00 g |
| Sůl | 7,08 g |
| Sacharidy | 11,95 g |
| – cukry | 9,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 větší kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 200 g 200 g anglické krkovičky | Vepřová krkovice uzená | 200 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| staročeské koření | Provensálské koření | |
| 1 lžička 1 lžička višňové marmelády (nebo z černých třešní) | Marmeláda višňová | |
| 1 lžice 1 lžice sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička kopru | Kopr nať čerstvý | 5 g |
| olej | Olej řepkový | |
| Solamyl | Bramborový škrob | |
| sůl | Sůl mořská |