Nutriční hodnoty (Polévka z červené řepy se šlehačkou a mandličkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 464 kJ / 350 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 36,67 g |
– nasycené | 4,58 g |
– nenasycené | 30,70 g |
–– mononenasycené | 21,12 g |
–– polynenasycené | 9,58 g |
––– omega 3 | 2,87 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,67 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menšia cibuľa | Cibule čerstvá | |
2 PL 2 PL olej | Olej řepkový | 22 ml |
2 ks 2 ks červená repa | Červená řepa čerstvá | |
soľ | Sůl mořská | |
biele korenie - pepř | Pepř černý | |
cca 500 ml 500 ml vývar - voda | Vývar hovězí | 500 ml |
cca 500 ml 500 ml mlieko | ||
200 ml 200 ml šľahačka | ||
príp. citrón | Citrón čerstvý | |
hrsť hrsť mandlí | Mandle neloupané | |
cca 1 PL 1 PL olej | Olej řepkový | 11 ml |