Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z červené řepy se šlehačkou a mandličkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 464 kJ /
350 kcal
Bílkoviny3,33 g
– z toho živočišné bílkoviny3,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky36,67 g
– nasycené4,58 g
– nenasycené30,70 g
–– mononenasycené21,12 g
–– polynenasycené9,58 g
––– omega 32,87 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1,67 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menšia cibuľa Cibule čerstvá
2 PL 2 PL olej Olej řepkový 22 ml
2 ks 2 ks červená repa Červená řepa čerstvá
soľ Sůl mořská
biele korenie - pepř Pepř černý
cca 500 ml 500 ml vývar - voda Vývar hovězí 500 ml
cca 500 ml 500 ml mlieko
200 ml 200 ml šľahačka
príp. citrón Citrón čerstvý
hrsť hrsť mandlí Mandle neloupané
cca 1 PL 1 PL olej Olej řepkový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.