Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová kukuřičná polévka s křupavou tortillou od Nigelly Lawson)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie27 122 kJ /
6 482 kcal
Bílkoviny159,67 g
– z toho živočišné bílkoviny45,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny114,67 g
Tuky200,38 g
– nasycené134,58 g
– nenasycené62,24 g
–– mononenasycené28,29 g
–– polynenasycené33,95 g
––– omega 31,10 g
Vláknina61,73 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 10,03 g
Sůl25,00 g
Sacharidy979,60 g
– cukry125,84 g
––– laktóza13,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g kukuřice zmrazenou rozmrazíme Kukuřice sterilovaná 1000 g
3 3 jarní cibulky (zbavené kořínků a příčně rozpůlené) Cibulka jarní čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku (oloupaný) Česnek čerstvý 7 g
35 g 35 g semolinové mouky Mouka semolinová 35 g
1500 ml 1500 ml zeleninového vývaru (připraveného z kostky) Vývar zeleninový 1500 ml
400 g 400 g mírně solených kukuřičných chipsů Chipsy 400 g
200 g 200 g strouhaného tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
2 2 dlouhé červené chilli papričky zbavené semen a nakrájené nadrobno Chilli paprička čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.