Nutriční hodnoty (Marinované nové brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 822 kJ / 2 109 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,40 g |
| Tuky | 104,00 g |
| – nasycené | 43,90 g |
| – nenasycené | 58,80 g |
| –– mononenasycené | 50,20 g |
| –– polynenasycené | 8,60 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,89 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 216,74 g |
| – cukry | 21,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg drobných nových brambor | Brambor raný | 1000 g |
| 200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| svazek svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 100 g 100 g anglické slaniny vcelku | Anglická slanina | 100 g |
| 2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje extra virgin | Olej olivový | 20 ml |
| zelená hladkolistá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |