Nutriční hodnoty (Mandlová roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 222 kJ / 2 204 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,79 g |
| Tuky | 154,13 g |
| – nasycené | 60,01 g |
| – nenasycené | 82,05 g |
| –– mononenasycené | 55,03 g |
| –– polynenasycené | 27,02 g |
| ––– omega 3 | 0,81 g |
| Vláknina | 11,66 g |
| Cholesterol | 1,27 g |
| Sodík | 512 mg |
| Sůl | 1,11 g |
| Sacharidy | 135,12 g |
| – cukry | 112,66 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 80 g 80 g strouhaných mandlí | Mandle loupané mleté | 80 g |
| 80 g 80 g cukru krupice | Cukr bílý | 80 g |
| 1 lžička 1 lžička kakaa | Kakao prášek | 3 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 200-250 ml 200-250 ml smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 225 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce karamelového slazeného kondenzovaného mléka | Mléko kondenzované slazené | 45 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce strouhaných mandlí | Mandle loupané mleté | 30 g |