Nutriční hodnoty (Adamova žebra-kosti)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 578 kJ / 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,06 g |
Tuky | 31,50 g |
– nasycené | 4,37 g |
– nenasycené | 27,14 g |
–– mononenasycené | 23,43 g |
–– polynenasycené | 3,71 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 9,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,87 g |
– cukry | 0,77 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
masitá žebra z bůčku | Vepřová žebra | |
2-3 lžičky 2-3 lžičky koření (Adamova žebra) | Pepř černý | 12.5 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
5-6 stroužků 5-6 stroužků česneku (podle chuti) | Česnek čerstvý | 38.5 g |
kmín | Kmín | |
kouřová sůl podle chuti | Sůl mořská |