Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Adamova žebra-kosti)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 578 kJ /
377 kcal
Bílkoviny3,06 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,06 g
Tuky31,50 g
– nasycené4,37 g
– nenasycené27,14 g
–– mononenasycené23,43 g
–– polynenasycené3,71 g
––– omega 30,03 g
Vláknina9,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy17,87 g
– cukry0,77 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
masitá žebra z bůčku Vepřová žebra
2-3 lžičky 2-3 lžičky koření (Adamova žebra) Pepř černý 12.5 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
5-6 stroužků 5-6 stroužků česneku (podle chuti) Česnek čerstvý 38.5 g
kmín Kmín
kouřová sůl podle chuti Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.