Nutriční hodnoty (Adamova žebra-kosti)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 578 kJ / 377 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,06 g |
| Tuky | 31,50 g |
| – nasycené | 4,37 g |
| – nenasycené | 27,14 g |
| –– mononenasycené | 23,43 g |
| –– polynenasycené | 3,71 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 9,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 17,87 g |
| – cukry | 0,77 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| masitá žebra z bůčku | Vepřová žebra | |
| 2-3 lžičky 2-3 lžičky koření (Adamova žebra) | Pepř černý | 12.5 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 5-6 stroužků 5-6 stroužků česneku (podle chuti) | Česnek čerstvý | 38.5 g |
| kmín | Kmín | |
| kouřová sůl podle chuti | Sůl mořská |