Nutriční hodnoty (Dort Tequila Gold)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 65 075 kJ / 15 554 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 234,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 148,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 86,25 g |
| Tuky | 652,36 g |
| – nasycené | 86,50 g |
| – nenasycené | 516,46 g |
| –– mononenasycené | 333,12 g |
| –– polynenasycené | 183,34 g |
| ––– omega 3 | 38,09 g |
| Vláknina | 22,50 g |
| Cholesterol | 3,17 g |
| Sodík | 1,71 g |
| Sůl | 3,52 g |
| Sacharidy | 2 174,92 g |
| – cukry | 1 656,52 g |
| ––– laktóza | 49,02 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 750 g |
| 4 4 kypřící prášky do pečiva | Kypřící prášek | |
| 700 g 700 g cukru (já dávám přiměřeně, cca 500 g) | Cukr bílý | 700 g |
| 12 12 vajec | Vejce slepičí | 840 g |
| 450 ml 450 ml oleje | Olej řepkový | 450 ml |
| 300 ml 300 ml horké vody | Voda | 300 ml |
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 4 4 pudinky | Puding v prášku | |
| 2 2 másla | Máslo kravské | 2 g |
| 1 kg 1 kg potahovací hmoty | Fondán | 1000 g |
| marmeláda | Marmeláda jahodová | |
| broskvový kompot | Broskev zavařená |