Nutriční hodnoty (Kuřecí steak s kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 487 kJ / 116 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,66 g |
| Tuky | 0,33 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,11 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,08 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 9,22 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 22,80 g |
| – cukry | 5,26 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 menší hlávky kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| 1 1 středně velká brambora na zahuštění | Brambor zimní | 50 g |
| lžička lžička sladidla Klara | E951 - Aspartam | |
| lžička lžička octa | Ocet lihový | |
| 2 2 kuřecí stehenní řízky | Kuřecí stehenní řízky | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| lžíce lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| troška uzené papriky | Paprika uzená | |