Nutriční hodnoty (Jahodová bublanina bez lepku a mléka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 176 kJ / 2 671 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,50 g |
| Tuky | 45,30 g |
| – nasycené | 9,80 g |
| – nenasycené | 21,40 g |
| –– mononenasycené | 15,40 g |
| –– polynenasycené | 6,00 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 31,00 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 505 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 473,50 g |
| – cukry | 236,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
| 300 g 300 g bezlepkové mouky | Mouka pohanková | 300 g |
| 200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky guarové gumy | E412 - Guma guar | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| tuk k vymazání plechu | Margarín | |
| mouka k vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |