Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jihofrancouzský salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 742 kJ /
1 133 kcal
Bílkoviny52,70 g
– z toho živočišné bílkoviny48,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,16 g
Tuky85,56 g
– nasycené17,79 g
– nenasycené58,44 g
–– mononenasycené43,22 g
–– polynenasycené15,22 g
––– omega 33,94 g
Vláknina9,42 g
Cholesterol 837 mg
Sodík 1,44 g
Sůl3,43 g
Sacharidy35,00 g
– cukry22,84 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velká hlávka listového salátu Salát listový čerstvý
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
2 2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
1 1 olejovky nebo tuňák v oleji Sardinky v oleji
3 3 natvrdo uvařená vejce Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g tvrdého sýra (eidam nebo ementál) Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
1 1 nasekaná cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžičky 2 lžičky plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 10 g
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.