Nutriční hodnoty (Gnocchi po česku - se zelím a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 13 802 kJ / 3 299 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,09 g |
| Tuky | 172,59 g |
| – nasycené | 83,44 g |
| – nenasycené | 86,94 g |
| –– mononenasycené | 73,32 g |
| –– polynenasycené | 13,62 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 26,03 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 11,21 g |
| Sůl | 28,00 g |
| Sacharidy | 368,68 g |
| – cukry | 43,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1000 g 1000 g gnocchi | Noky | 1000 g |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 200 g 200 g anglické slaniny v celku | Anglická slanina | 200 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
| vývar (dle potřeby) | Vývar masový | |
| sůl | Sůl mořská |