Nutriční hodnoty (Kapr zapečený s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 248 kJ / 776 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,50 g |
| Tuky | 67,04 g |
| – nasycené | 42,58 g |
| – nenasycené | 22,92 g |
| –– mononenasycené | 20,93 g |
| –– polynenasycené | 2,00 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 9,90 g |
| Cholesterol | 204 mg |
| Sodík | 34 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 33,22 g |
| – cukry | 21,16 g |
| ––– laktóza | 0,64 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce kapra | Kapr | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 8 dkg 8 dkg másla | Máslo kravské | 80 g |
| 6 6 menších rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
| vývar | Vývar hovězí | |
| pepř | Pepř černý |