Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Donut´s

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dooga Dooga

Snadný

Doba přípravy 52 min Doba přípravy: 50 min Doba tepelné úpravy: 2 min

52 min (50 min příprava + 2 min tepelná úprava)

Donutovač, známý také jako donut maker, je speciální spotřebič navržený k pečení malých, kulatých donutů. Je skvělým nástrojem pro rychlou a snadnou přípravu čerstvých domácích donutů, které si můžete vychutnat kdykoli a kdekoli.

Suroviny pro 1 dávka

asi 60 kusů

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 138 kJ /
2 423 kcal
Bílkoviny64,44 g
Tuky86,08 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 792 mg
Sodík 521 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy343,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravíme si přístroj na donuty a nahřejeme ho. Krok 2: Vše smícháme a šlehačem vyšleháme do hladkého těsta. V rozehřátém přístroji pečeme těsto cca 2 minuty. Krok 3: Dle chuti plníme krémem, zdobíme čokoládou nebo jen obalíme v cukru.

TIP: Jak na rychlé a snadné falešné donuty

Zveřejněno 3. 8. 2010

Poznámka autora Dooga

Američané je pouze obalí v cukru, nebo namočí v čokoládě.

Na mě je to moc suché, tak je rozříznu a naplním krémem. Pak ozdobím čokoládou

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Donut´s

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pk1V

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Donut´s

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pk1V

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (38)

akron: Ti, co vyzkoušeli jsou jiného názoru a jako propadák by to určitě nenazvali. Navíc vdolky jsou plné - bez středového otvoru, takže nechápu příměr. V těstě je kypřící prášek a donutky při pečení vykynou a jsou krásně pórovité.
Jsi si jistý(á), že koment patří k tomuto receptu??? Nebo je to jen výkřik do tmy ???? :no:

Co takhle si opravit název na vdolky a ne donuts,to těsto se dělá úplně jina a musí kynout,takže to je propadák :no::-((

Jupíí..ježíšek nadělil pekárnu na donuty (taková jako vaflovač,ale s kolečkama :-D ) noo tk to hnedka ráno musim probnout,aby měl synáček na snídani a svačinku do školy čerstvoučké :-)

Američané je mají přímo naplněné pudinkem a jsou přímo fantastické,jak jsme tam byli,tak jsme na nich ujížděli.Byli fakt super!:-p:-p

pro PavlinaRyb: Můžu se zeptat o jakou směs se jedná? děkuji

jsou uplne.......:-p:-p:-p:-p:-p:-p B-O-Ž-Í!!!

PavlinaRyb 6. 11. 2010 21:25
V práci je vyrábíme ze směsi přímo na koblihy a rozřezáváme plníme krémem 1:1vyšlehaný pudink se šlehačkou.Slepíme a na vrch pocukrujeme.Jdou na dračku.:-p

a ve formičkách ?

Iveto, to jsem nezkoušel. Teoreticky si myslím, že by to šlo. Jen by to byly takové vdolky.

:yes::yes:

Tý jo,ty teda jsou :-O:yes::yes:

Dooga:prosím tě, jde to na tom lívanečníku smažit nebo musím mít tu formu na donuts????já ji nemám:-/ a tak budu muset napsat ježiškovi.

Jikotko, krásně se ti povedly - asi přece jen tu formu tajně koupím a budu tvrdit, že už ji máme přece táák dlouho :-D:-D, muž tvrdí že je u nás "přeformováno" a že začne vyklízet :-O;-)
Jinak samozřejmě i autorskému fotu a receptu :-p:yes:

No ono záleží, jak velkou máš tu formu. Z tý pečky mají průměr 5 cm.;-)

Dávám bodík,dneska jsem si koupila formu na donuty,určitě je lepší pekárna,ale podařilo se,přidávám fotku...dělala jsem z poloviční dávky a ani náhodou jich nebylo 30,ale patnáct :-p:-p:-8:-D

Načíst další komentáře (15)

Tématické fráze:
recept na americký donut, těsto na donuty do donutovače, forma na donuty, domácí donut, americké donuty, plněné donuty, testo na donuty, donutky z donutovače, doughnut recept, plnene donuty recept, pekárna na donuty, americký donut, jak upect donut, donut testo, jak se dělá donut, recept na cokoladovy donut, těsto na donut, donuty plněné, americké donuty recept, forma na donut

Suroviny:
mouka hladká, cukr krystal, cukr vanilkový, mléko, vejce, olej slunečnicový, prášek do pečiva, cukr, poleva, krém

Přidat fotografie receptu