Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kadlíkova balená španělská půlvejce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 843 kJ /
2 831 kcal
Bílkoviny466,80 g
– z toho živočišné bílkoviny466,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky103,30 g
– nasycené25,50 g
– nenasycené50,34 g
–– mononenasycené41,60 g
–– polynenasycené8,74 g
––– omega 30,35 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,10 g
Sodík 1,58 g
Sůl3,15 g
Sacharidy8,40 g
– cukry4,90 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg vepřového masa (libového ořezu) Vepřová kýta 2000 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
1 dl 1 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
strouhanka Strouhanka pšeničná
bránice (jinak též blána, nec, košilka) Vepřová blána
sůl Sůl mořská
česnek Česnek čerstvý
majoránka Majoránka sušená
mletá paprika Paprika červená sušená
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
libeček Libeček čerstvý
uzená krkovice Vepřová krkovice uzená
vajíčka Vejce slepičí
obyčejný párek Párek vepřový
paprika Paprika bílá čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.