Nutriční hodnoty (Kadlíkova balená španělská půlvejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 843 kJ / 2 831 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 466,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 466,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 103,30 g |
– nasycené | 25,50 g |
– nenasycené | 50,34 g |
–– mononenasycené | 41,60 g |
–– polynenasycené | 8,74 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,10 g |
Sodík | 1,58 g |
Sůl | 3,15 g |
Sacharidy | 8,40 g |
– cukry | 4,90 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg vepřového masa (libového ořezu) | Vepřová kýta | 2000 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
bránice (jinak též blána, nec, košilka) | Vepřová blána | |
sůl | Sůl mořská | |
česnek | Česnek čerstvý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý | |
uzená krkovice | Vepřová krkovice uzená | |
vajíčka | Vejce slepičí | |
obyčejný párek | Párek vepřový | |
paprika | Paprika bílá čerstvá |