Nutriční hodnoty (Mořské ryby na vavřínu, fenyklu a bazalce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 369 kJ / 88 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,50 g |
| Tuky | 0,46 g |
| – nasycené | 0,13 g |
| – nenasycené | 0,18 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,10 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 9,36 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 16,20 g |
| – cukry | 11,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| jakékoliv mořské ryby | Treska filet | |
| šťáva z celého citrónu | Citrón čerstvý | |
| 8 8 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 4 snítky 4 snítky bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 1 snítka 1 snítka fenyklu (nebo sušený) | Fenykl hlíza | |
| 1 1 větší rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská |