Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Turnedo Negro

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Fantom

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 081 kJ /
258 kcal
Bílkoviny44,10 g
Tuky8,43 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 1,61 g
Sůl3,50 g
Sacharidy1,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hovězí maso nakrájíme na tenké plátky(2mm), velmi důkladně osušíme a dáme na předehřátou pánev s olivovým olejem. Krok 2: Po minutě opékání maso otočíme, přidáme plátek másla, rybí omáčku, ústřicovou omáčku a sojovou omáčku, necháme lehce opéct a podlijeme vínem. Krok 3: Přiklopíme pokličkou a necháme dojít pár minut bez zdroje tepla.
Podáváme s bagetkou nebo tousty.

Zveřejněno 17. 2. 2011

Poznámka autora Fantom

Před podáváním můžete lehce posolit ale není třeba, omáčky maso osolí dostatečně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Turnedo Negro

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gk1G

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Turnedo Negro

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gk1G

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

moc pěkný receptík;-)+1:yes:

Hovězí maso skoro nejím, ale tohle vypadá opravdu lákavě a šťavnatě :-p:yes:

Fantome,máš recht.Švestkové víno je lahůdka.:-*Ten recept vypadá nádherně.:-p:-p:yes:

Fantome, :yes: Určitě vyzkouším, a poučím se radou ohledně švestkového vína;-):-))

;-) až budete kupovat švestkové víno tak si kupte radši dvě lahvinky, páč než se dostane na maso tak ta flaška nějak záhadně odpařuje:-D

Dobrý nápad, s vínem ze švestek jsem ještě nedělala ale všechno je jednou poprvý ;-):-p:yes:

Jednoduchá příprava, ale vypadá to úžasně jedle, dala bych si říct :yes::-K.
Vítám tě na topkách, Fantome, ať se ti tu líbí :-).

Tématické fráze:
entercote, rump steak recept, švestkové víno recept, hovězí entercote, hovězí maso recepty, teleci turnedo, vareni hovezi maso, švestkové víno recepty, entercote steak recept, hovězí turnedo, rump steak příprava, rump steak, entercote recept, rostena entercote recept, recept entercote, entercote hovezi, co je entercote, příprava rump steaku, švestkové víno, steak turnedo

Suroviny:
roštěnec hovězí vysoký, olej olivový, omáčka rybí, ústřicová omáčka, omáčka sojová tmavá, máslo, víno švestkové

Přidat fotografie receptu