Nutriční hodnoty (Nejrychlejší a nejchutnější velikonoční bochánek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 22 574 kJ / 5 396 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 78,00 g |
Tuky | 216,31 g |
– nasycené | 99,26 g |
– nenasycené | 104,68 g |
–– mononenasycené | 74,25 g |
–– polynenasycené | 30,43 g |
––– omega 3 | 1,09 g |
Vláknina | 34,00 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 628 mg |
Sůl | 2,35 g |
Sacharidy | 689,23 g |
– cukry | 315,73 g |
––– laktóza | 13,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
5 kapek 5 kapek mandlového aroma | Aroma mandlové | |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
5 lžic 5 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
100 g 100 g rozinek | Rozinky | 100 g |
100 g 100 g mandlí | Mandle neloupané | 100 g |
1,5 sáčku 1,5 sáčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 18 g |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
moučkový cukr na posypání povrchu | Cukr bílý |