Nutriční hodnoty (Jahodové šlehačkové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 735 kJ / 3 044 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,25 g |
Tuky | 75,30 g |
– nasycené | 16,70 g |
– nenasycené | 45,28 g |
–– mononenasycené | 31,56 g |
–– polynenasycené | 13,72 g |
––– omega 3 | 2,24 g |
Vláknina | 28,50 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 632 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 492,60 g |
– cukry | 293,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 1 pomazánkové máslo bez příchutě (150 g) | Pomazánka mléčná | |
200 g 200 g smetany ke šlehání 33% | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
cukr moučka (dle chuti) | Cukr bílý | |
500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
1 sáček 1 sáček cukrářského červeného želé | Želatina cukrářská | |
500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
piškoty | Piškoty | |
silná káva | Káva espresso | |
kyselejší marmeláda | Marmeláda jahodová | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |