Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové šlehačkové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 735 kJ /
3 044 kcal
Bílkoviny84,65 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,25 g
Tuky75,30 g
– nasycené16,70 g
– nenasycené45,28 g
–– mononenasycené31,56 g
–– polynenasycené13,72 g
––– omega 32,24 g
Vláknina28,50 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 632 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy492,60 g
– cukry293,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1 1 pomazánkové máslo bez příchutě (150 g) Pomazánka mléčná
200 g 200 g smetany ke šlehání 33% Smetana kravská sladká 30% 200 ml
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
cukr moučka (dle chuti) Cukr bílý
500 g 500 g jahod Jahody čerstvé 500 g
1 sáček 1 sáček cukrářského červeného želé Želatina cukrářská
500 ml 500 ml vody Voda 500 ml
piškoty Piškoty
silná káva Káva espresso
kyselejší marmeláda Marmeláda jahodová
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.