Nutriční hodnoty (Buchta s klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 977 kJ / 1 906 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 71,68 g |
– nasycené | 33,86 g |
– nenasycené | 29,68 g |
–– mononenasycené | 21,40 g |
–– polynenasycené | 8,28 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 4,22 g |
Sůl | 10,79 g |
Sacharidy | 186,50 g |
– cukry | 26,80 g |
––– laktóza | 22,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
200 g 200 g tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
200 g 200 g klobásky nebo uzené maso | Klobása | 200 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
sádlo | Sádlo vepřové | |
strouhanka na vymazání formy | Strouhanka pšeničná |