Nutriční hodnoty (Dobrá hustá polévka s hlívou ústřičnou a kroupami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 278 kJ / 67 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
Tuky | 0,25 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,07 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
– cukry | 4,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2-3 hrsti 2-3 hrsti krup | Kroupy ječné | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
kousek kousek másla na osmažení | Máslo kravské | |
3 3 velké hlívy | Hlíva ústřičná syrová | |
3 3 vrchovaté lžíce loupaných krájených rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
2 snítky 2 snítky bazalky | Bazalka čerstvá | |
1 1 zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
zbytky salámů z lednice (já měla 2 druhy salámů+buřta) | Polosuchý salám | |
sůl | Sůl mořská | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý |