Nutriční hodnoty (Bábovka Mandlička)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 663 kJ / 2 310 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,75 g |
| Tuky | 55,37 g |
| – nasycené | 13,69 g |
| – nenasycené | 34,44 g |
| –– mononenasycené | 20,65 g |
| –– polynenasycené | 13,79 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 14,00 g |
| Cholesterol | 524 mg |
| Sodík | 246 mg |
| Sůl | 0,52 g |
| Sacharidy | 391,30 g |
| – cukry | 245,40 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 1 1 pomazánkové máslo | Pomazánka mléčná | |
| 200 g 200 g polohorubé mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 1 1 mandlový pudinkový prášek | Puding v prášku | |
| 1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
| 1 dcl 1 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 50 g 50 g mletých neloupaných mandlí | Mandle neloupané | 50 g |
| 50 g 50 g strouhané čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 50 g |