Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 6 788 kJ / 1 622 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 176,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 155,97 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,48 g |
| Tuky | 48,53 g |
| – nasycené | 10,11 g |
| – nenasycené | 21,66 g |
| –– mononenasycené | 15,66 g |
| –– polynenasycené | 6,00 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 24,70 g |
| Cholesterol | 2,96 g |
| Sodík | 1,10 g |
| Sůl | 2,82 g |
| Sacharidy | 108,78 g |
| – cukry | 14,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 středních uvařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 400 g |
| 1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 kompotovou misku mražené kukuřice | Kukuřice mražená | |
| 1/2 1/2 brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 500-750 g 500-750 g vepřových jater | Játra vepřová | 625 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| máslo | Máslo kravské | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bazalka | Bazalka čerstvá |